Cautare

1432 de rezultate pentru "accident in bacau" (3.15 secunde)
- Se spune ca aceia care trec la cele vesnice in Sfanta Noapte a Invierii merg direct in Rai.
In haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu biletele de amor ratacite, cu amante iubitoare si amanti razbunatori si, nu in ultimul rand, cu o distributie excelenta si o regie ingenioasa.
Avertizare COD GALBEN de ploi si vant in Capitala si 20 de judete.
Compania Quanta Resurse Umane SRL in parteneriat cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit, prin cursuri specifice domeniului aeronautic si sectorelor conexe, un numar de 1516 de angajati din aceasta industrie.
Secretul Stelutei Ivanciu si al rapitorului ei Disparuta de acasa la 22 decembrie, Steluta Ivanciu, in varsta de 16 ani, eleva a Liceului Economic Calarasi, se afla acum in Germania, acolo unde traieste o poveste de dragoste alaturi de Codrin Adrian Stan, un tanar din Bacau pe care l-a cunoscut in urma cu doi ani de zile prin intermediul retelei de socializare Facebook.
(continuare) Reluam din Evenimentul zilei fragmente din prima marturisire facuta de Viorel Hrebenciuc in fata magistratilor care au emis mandatul de arestare in dosarul cererii de restituire a padurii printului Gheorghe Sturdza-Paltin.
bacauinfo.ro / Talal Hamad, cel mai cunoscut sirian din Bacau: ... Andreea Negru Talal Hamad s-a nascut pe 9 iunie 1965, in Siria.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Debutul anului scolar a readus in prim plan problemele vechi si nesolutionate ale sistemului de invatamant romanesc.
Ziua Nationala a Tineretului Ziua Nationala a Tineretului este sarbatorita in fiecare an, la 2 Mai. Proiectul legislativ privind decretarea acestei zile a fost initiat in anul 2004, de catre 15 deputati reprezentand toate formatiunile politice parlamentare.
Zonele afectate si recomandari de la autoritati Un ciclon mediteranean loveste astazi Romania, iar in acest context, Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari cod galben si cod portocaliu de furtuna.
Suntem producatori locali din comuna Ites, judetul Bacau si ca sa dam plus valoare la legumele pe care le facem din samanta, pana ajung in stadiul asta, le transformam in dulceturi, in legume, in tot ce vedeti aici.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Actul prin care Executivul a bagat in buzunarele "clanului moldovenilor", dintr-un condei, peste 375 de milioane de euro poate reprezenta atat condamnarea PSD la trecerea in Opozitie, cat si pierderea scrutinului prezidential pentru Adrian Nastase.
Opt persoane au ajuns sambata la spital dupa ce au fost lovite de o masina care a patruns pe trotuar in Bacau. ... Potrivit politistilor citati de NewsIn, accidentul a fost provocat de un sofer in varsta de 33 de ani, care a virat fara sa se asigure.
O explozie urmata de incendiu s-a produs la Aerostar Bacau. Din primele informatii sunt trei oameni raniti. "O substanta cu care se lucra s-a aprins", a precizat managerul companiei pentru presa locala.
Un avion de lupta Suhoi 27, apartinand Fortelor Aeriene Ucrainene, a fost interceptat joi dimineata de doua aeronave F-16 ale Fortelor Aeriene Romane in nordul Romaniei. Avionul Armatei ucrainene a fost escortat pentru aterizare imediata pe Baza 95 Aeriana Bacau.
Fiica sefului Politiei din municipiul Bacau, Ana Maria Tuluc, in varsta de 15 ani, a disparut de acasa fara urma. Tanara ar fi plecat singura de acasa, duminica, 10 aprilie, in jurul pranzului, insa nu a revenit nici pana in prezent
Barbatul care-ar fi aruncat doi copii in apele Barajului Beresti din Bacau este in continuare liber. Mai multe echipe de jandarmi, politisti si pompieri l-au cautat pe individ ore intregi, inclusiv in apa, pentru ca anchetatorii iau in calcul si posibilitatea ca el sa se fi sinucis.
Asta arata motivarea data de Tribunalul Bacau in cazul arestarii preventive a directorului de la Ambulanta Neamt dar si a doua asistente.
google-analytics.com